3 x Handtas van O My Bag

Het Amsterdamse merk O My Bag staat bekend om zijn duurzame aanpak. De handtassen, portefeuilles en accessoires zijn gemaakt van eco-leer, waarbij er wordt gefocust op een proper en veilig looiproces van het leer. De tassen worden gemaakt in India, in een omgeving waar de werknemers eerlijke lonen krijgen, onderwijs voorzien wordt en vrouwen gelijke kansen krijgen. Kortom, O My Bag is een merk waar een eerlijk verhaal achter schuilt. Wij mogen een veelzijdige handtas en een compacte portefeuille weggeven.

3 x Unisex portefeuille van O My Bag

10 x Non-alcoholische gin van Seedlip

Seedlip heeft de eerste non-alcoholische gin ter wereld uitgebracht. Deze gin wordt gemaakt op basis van kruidenremedies die al rond 1650 beschreven werden. Het productieproces bestaat uit planten die afzonderlijk in een koperen ketel worden gedistilleerd en gemengd, zonder toevoeging van suikers of zoetstoffen. Het resultaat zijn twee smaakvolle spirits, de eerste is op basis van rozemarijn, tijm, munt, hooi en hop en erwtjes. De tweede spirit bestaat uit pompelmoes, pimentbessen, eik, limoen, kardemom, Cascarilla en schors. Cheers!

5 x Pakket met bodyscrub en bodybutter van Self

SELF is niet alleen 100 % vegan en milieuvriendelijk, maar wil je ook motiveren om zorg te dragen voor jezelf. Met deze Fine Deluxe Bodyscrub en Fine Delicate bodybutter kan je jezelf helemaal verwennen tijdens een ultiem wellness-moment thuis. Neem een ontspannende douche en scrub je huid zodat deze helemaal zomer-klaar is, of voeg twee eetlepels van deze Fine Deluxe in het badwater (ook prima voor kinderen!) en laat je huid genieten van de rijke oliën die je huid voeden. Verzorg je huid nadien met de Fine Delicate bodybutter, de rijke butter smelt op je huid en doet ze stralen en zijdezacht aanvoelen.

4 x Trui van April 3 met 'Homie'-opschrift

April3 is een merk van Belgische bodem. Na de geboorte van Cloë’s zoon Henri begon het voor deze Antwerpse ontwerpster te kriebelen en richtte ze 'April3' op, vernoemd naar zijn geboortedatum. Het resultaat is een reeks gezellige en casual truien, grappige T-shirts en toffe petjes voor het hele gezin. Sinds kort zijn er ook badpakken toegevoegd aan haar collectie.

5 x Boek '100 Interiors Around the World' van TASCHEN

Het boek ‘100 interiors around the world’ is de ultieme gids voor de interieurliefhebbers onder ons. Dit boek gidst je door de meest inspirerende en buitengewone interieurs van over de hele wereld. Van rustiek minimalisme tot stedelijk eclecticisme, deze verzameling bestaat uit een mix van uiteenlopende stijlen, die telkens getypeerd worden door authenticiteit en passie voor details.